TANDOORI RESTAURANT INDIA WAY

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2269 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tandoori Restaurant India Way. Meer weten? Ontdek meer

1 dec 2022 om 21:36 Precies op tijd en weer heerlijk!
28 nov 2022 om 19:40 Eten bijna koud geleverd en duur voor hoe veel te krijgt. Best lekker verder maar niet bijzonder.
26 nov 2022 om 20:50 Delivery was too late. Food was cold. Flavor of food was good! Papadum was old, like yesterday’s or something.
20 nov 2022 om 23:13 Was weer heerlijk!
20 nov 2022 om 20:26 Fantastisch eten!
20 nov 2022 om 20:21 Het eten kwam zonder bericht bijna een uur te laat en was ook niet warm. De bestelde poppadums kwamen in kruimels en waren oudbakken. Ik ben beter gewend van dit restaurant.
20 nov 2022 om 19:35 Eten was heerlijk. De biryani was erg droog. Medium pittig vond ik eerder mild in vergelijking met wat ik gewend ben bij een Indiaas restaurant. Bezorging duurde erg lang. Geen probleem, maar in de app stond 3 kwartier: 'we komen er aan'. Verwarrend.
18 nov 2022 om 20:03 De byriani was heerlijk maar de rogan josh brem en brem zout, erg jammer
17 nov 2022 om 22:13 Het eten is altijd goed bezorgtijd is gemiddeld een uur of langer. Maar wachten waard gewoon op tijd bestellen
17 nov 2022 om 12:04 Amazing food! They can be busy but it’s worth the wait. Very polite workers 10/10
17 nov 2022 om 7:36 Always delicious food. Now we know their delivery times, we order accordingly. So no complaints
14 nov 2022 om 21:06 Juicy and well spiced tandoori mixed grill , naan were also very soft and warm . Amazing food . I can give 10 stars . Delivered right on time