TANDOORI RESTAURANT INDIA WAY

TANDOORI RESTAURANT INDIA WAY voor de beste Tandoori curry maaltijden

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2129 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tandoori Restaurant India Way. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 21:59 Het eten van India Way was heerlijk. We hadden al een aantal keer bij India Way in het restaurant gegeten wat ook altijd goed was. Nu laten bezorgen en dat was ook dik in orde.
17 mei 2022 om 20:53 Heerlijk gegeten, vers, lekker veel specerijen. Top
16 mei 2022 om 21:45 Wat een heerlijk eten is het altijd bij India Way we bestellen bijna maandelijks hier. Wij zijn super tevreden en top service.
11 mei 2022 om 23:21 Extremely late delivery, cold food, not good. Dissapointing.
10 mei 2022 om 19:34 Was weer heerlijk!
8 mei 2022 om 23:34 Voor de eerste keer bhuna gost punjabi bestelt altijd een verrassing bij india way lams vlees was zo zacht zeker een aanrader
3 mei 2022 om 22:30 De bezorging kwam een vol uur later dan besteld. Ik had om 16 uur besteld en toen bezorgtijd 17.45 ingevuld. Het kwam om 18.40. Echt erg teleurstellend als je gasten hebt. Zal hierom niet meer bestellen. Eten was redelijk.
3 mei 2022 om 20:54 Veel te laat. Kan gebeuren, maar niks laten weten is een beetje jammer.
3 mei 2022 om 20:14 het heeft 2 uur geduurt om eten te krijgen
2 mei 2022 om 20:48 Great tasting as usual! This is not "fast food" - so allow at least an hour for preparation and delivery. Tried the kofta jalfrezi for the first time tonight, and it was delicious! The tandoori dishes are great too - always with quality ingredients.
30 apr 2022 om 22:17 Voor de vierde keer besteld. Eten was weer heerlijk! Bezorgtijd was lang, maar precies op tijd zoals aangegeven. Neem aan dat dat komt door de bereidingstijd, maar dat is het zeker waard.
28 apr 2022 om 19:32 Top!